Ennen ajanvarausta

Olet siis ryhtymässä Gaudiumin asiakkaaksi, hienoa! Jokaisen meillä asioivan tulee olla asiakas, tällöin opimme tuntemaan hevoset joita hoidamme ja voimme lähettää talleille tietoa tarjouksista ym. toiminnastamme. Ymmärrämme kuitenkin, että hätätilanteessa hoidon saaminen on tärkeintä, eikä aikaa erikseen rekisteröitymiseen ole, joten voit halutessasi rekisteröityä vasta ajanvarauksen yhteydessä. Lue lisää asiakkuudesta ja liitymisestä täältä.

 

Huomaathan, että hevosten hoito alkaa useimmiten perustarkastuksesta, jonka jälkeen hoitoa laajennetaan tarpeen mukaan. Sinun ei myöskään tarvitse tarkalleen tietää millaista hoitoa hevosesi vaatii, vaan voit pyytää eläinlääkärin tallillesi tai tuoda hevosen klinikalle (kunhan muistat kuvailla oireet sekä mahdolliset epäilykset hevosen sairaudesta).

 

!Muista myös, että vaikka Gaudiumin henkilökunta on virtuaalisesti erittäin pätevää, heillä ei ole oikeasti alan koulutusta ja näinollen ohjeitamme ei tule soveltaa oikeiden hevosten hoitoon!

Ajanvaraus

Klinikkamme on auki viikon jokaisena päivänä ja aikoja voi varata vuorokauden ympäri. Hevosenne saavat parasta mahdollista hoitoa heti kun vain mahdollista.

 

1. Aikaa varatessanne laittakaa hoitoajankohdaksi teille sopiva päivä (sekä halutessanne aika). Koska olemme virtuaalinen klinikka eläinlääkärimme ja muu henkilökuntamme voi olla monessa paikassa samaan aikaan. Huomaattehan myös että laitamme hoidon kuvaukseen päivämäärän sekä ajan jolloin olemme hevostanne hoitaneet (ja voi olla ettei tämä aika täsmää mitenkään oikean ajan kanssa). Saatte hoidon kuvauksen viikon sisällä. Pidätämme kuitenkin oikeuden aikataulun heittelyihin.

 

2. Seuraavaksi linkitätte hoidettavat hevoset sekä tallinne. Huomatkaa kuitenkin, että mikäli haluatte monta hevosta hoidettavaksi samalla kerralla teidän tulee selkeästi eritellä mitkä toimenpiteet tehdään millekin hevoselle. HUOM! Ilmoittakaa myös AINA aikaa varatessanne saako hevosesta löytyä vakavampaa vaivaa/haluatteko että se on terve. Pienemmät hevosryhmät ovat suositeltavia, mikäli kyseessä on laajempi tutkimus, jolloin voimme kirjoittaa kattavamman kuvauksen tutkimuksista.

 

3. Valitse haluamasi toimenpiteet huolellisesti. Huomaa, että perustarkastus on hyvä alku (jos haluat, että hevostasi pitää tutkia enemmän ilmoita ajanvarauksen yhteydessä). Aina toimenpidettä varatessaan voi kertoa omista epäilyistään/huolistaan. Onko hevonen esimerkiksi yskinyt tai epäiletkö sen syöneen jotain vaarallista. Mikäli hevosella on haava/akuutti hätä odotamme, että kuvailet vammaa ja sen laajuutta sekä kerrot mitä on tapahtunut, jotta meidän on helpompi antaa oikeanlaista hoitoa. Mikäli jokin asia on klinikan puolesta epäselvä, kysymme ennen hoidon suorittamista.

Ajanvarauksen jälkeen

Odotelkaa kaikessa rauhassa, että saatte hoidon tulokset. Jokainen asiakas saa hoidostaan (toimenpiteestä riippuen) kuvauksen, jossa kerrotaan kuinka hoito sujui, mitä toimenpiteitä/tutkimuksia tehtiin ja paljonko kaikki maksaa yhteensä. Lisäksi mikäli jatkohoito on tarpeen suosittelemme tarvittavia toimenpiteitä tai annamme ohjeet kotihoidon suorittamiseen. Tarvittavat lääkkeet tmv. voi ostaa klinikalta. Tarjoamme lääketuotteita hoidon jälkeen jos se on tarpeen.

 

Minne hoidon kuvaus tulee?

Kuvaus löytyy klinikan foorumilta. Mene foorumille, sieltä kategoriasta asiakkaat etsi oma tallisi(jos ei ole tallia nimimerkkisi). Tallin nimeä painamalla pääset tallin asiakassivulle, jonne kirjoitamme hoitojen kuvaukset sekä hinnan. Mikäli haluat hoitojen valmistumisesta ilmoituksen esimerkiksi sähköpostiin/vieraskirjaasi ilmoita varauksen yhteydessä!!

 

Kun saatte hoidon kuvauksen, näette hoidon hinnan, joka tulee maksaa mahdollisimman pian. Uusia hoitoja ei voi varata ennen kuin vanhat on maksettu. Mikäli maksua ei kuulu, eikä talli vaikuta enää aktiiviselta siirrämme sen "ei aktiiviset" kansioon, josta tallinsa saa pois maksun suorittamalla.

 

Tämän jälkeen sinä ja hevosesi olette valmiita jatkamaan elämäänne. Mikäli oireet jatkuvat hoidon jälkeen, ottakaa yhteyttä, kertokaa mitä hevoselle on aiemmin tehty ja millaisia nyt esiintyvät oireet ovat.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now