top of page

Tervetuloa!

Klinikoista on aina pulaa ja minulla on yleensä tekemisen puute, mikäpä siis voisikaan olla parempi yhdistelmä? Virtuaalinen hevosklinikka Gaudium (ilo, riemu) on perustettu vuonna 2015 kaikkien virtuaalihevosten terveyden parantamiseksi. Uskon, että moni tätä lukeva tuntee nyt punan nousevan kasvoilleen tajutessaan, että jokainen hevonen on rokottamatta, eikä yhdellekään niistä ole tehty ostotarkastusta. Itse ainakin myönnän rikokseni... Gaudium on kuitenkin pelastuksesi: hevoset voivat jatkossa hyvin ja harrastamisesta tulee kertaheitolla paljon realistisempaa.

 

Gaudium on suuri ja laadukas klinikka, jonka henkilökunta on koulutettua ja mukavaa. Hevosenne saavat meiltä parasta mahdollista hoitoa. Asiakkaaksemme pääsevät niin yksityishenkilöt kuin tallien omistajatkin.  Olemme aina avoinna ja valmiina auttamaan.

Halutessasi voit tutustua klinikkaamme tarkemmin seuraavien linkkien kautta (mikäli linkki ei toimi, tiedot tulossa pian!):

 

päiväkirja - klinikan tilat - henkilökunta - päiväjärjestys - pohjapiirros

 

                       Toivottavasti viihdyt ja liityt asiakkaidemme joukkoon!  iipu (VRL-14091) & Anastasia

Ilmoitustaulu

Yhteys

11.2.16 - Toivotetaan tervetulleeksi uusi eläinlääkärimme Anastasia!

 

27.1.16 - Uusi, talvisempi ulkoasu. Myös päivittelykatkomme on päättynyt! Asiakkaisiin on otettu yhteyttä ja sivut ovat toistaiseksi päivityksen alaisina (pahoittelemme mahdollista sekavuutta).

 

20.7 - Klinikka avoinna vierailijoille. Kiitoksia kaikille hurjasti kivasta palautteesta :) Asiakkaitakin on jo saatu jo odotettua enemmän! Nyt vaan laitetaan toiminta pyörimään (-:

problemcausers[at]gmail.com

 

 Vieraskirja

Foorumi

© Hevosklinikka Gaudium

kuvan Yvonne Larsson , Flickr.com (by-nc-nd)

Tämä on virtuaalitalli / this is a sim-game stable

bottom of page